Büyükşehir belediyesine en az ilkokul mezunu personel alımı! İşte başvuru şartları

Geçim sıkıntısı yaşanılan son zamanlarda işsizlik de artış yaşanıyor. Milyonlarca vatandaş iş imkânı arıyor. Bu durum birçok kurum ve kuruluşu harekete geçirdi. O belediyede işsiz vatandaşa umut ışığı olmak için personel alım ilanı yayınladı. İşte detaylar…

Büyükşehir belediyesine en az ilkokul mezunu personel alımı! İşte başvuru şartları

Ülke olarak ekonomik anlamda zor zamanlar yaşıyoruz. Bu zor zamanların üstesinden gelmeye çalışıyorken vatandaşların sorunlarının başında işsizlik geliyor. İşte belediye de çalışmak isteyenleri ilgilendiren bir iş haberi. Detaylar haberimizde…

banka

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DAİMİ İŞÇİ PERSONEL ALIMI YAPACAK! EN AZ İLKOKUL

Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz günlerde garson ve komi olarak çalışmak isteyenler için iş ilanı yayınladı. İş ile ilgili tüm ayrıntılar haberimizde.

Büyükşehir Belediyesi'nde görev yapacak 20 garson ve garson alımı için kayıt süreci başladı. Sürece dahil olan koşullara bu yazıdan ulaşabilirsiniz. İşte gerekli tüm detayları hazırladığımız haberimiz.

BÜYÜKŞEHİR 20 İŞÇİ ALIMI BAŞVURU TARİHLERİ

İşte gerekli tüm detayları hazırladığımız haberimiz. Büyükşehir Belediyesi'nde istihdam edilecek toplam 20 işçi için başvurular devam ediyor. Son başvuru tarihi 5 Mayıs 2024'tür.

BAŞVURU BELGELERİ NELER?

Büyükşehir Belediyesi 20 Garson ve Garson alımına başvuru formunu ve adli sicil belgesini kullanarak başvuruda bulunabilirsiniz.

BÜYÜKŞEHİR İŞÇİ ALIMI İŞ BAŞVURU ŞARTLARI

Büyükşehir Belediyesi'nde garson ve garson olarak çalışmak isteyen adaylarda başvuru şartları: En az ilkokul mezunu olmak. 18 yaşından büyük. 45 yaşını aşmamış olmak. Hiçbir mahkûmiyet yok. Kayseri ilinde ikamet ediyorum. Bunlar adayların iş başvurusunda bulunması için gerekli belgelerdir.

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SÜREKLİ 20 İŞÇİ ALIMI BAŞVURU ADRESİ

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 20 İşçi personeli alı iş başvuruları Yakut Mah. Fuar Kültür Parkı içi Küme Evleri No:7 Kat 2 Kocasinan/ Kayseri adresine aday tarafından bizzat başvuru yapılması gerekmektedir.